Pijnlijke gewrichten

Voor elk gewricht

CURCU-FLAM® Forte ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten.

Het kraakbeenweefsel en daarmee samen de bewegelijkheid van de gewrichten evolueert met de leeftijd. Deze negatieve evolutie kan sneller optreden bij mensen die hun gewrichten zwaarder belasten, zoals sporters en mensen met een zwaar beroep. De eerste symptomen van verminderende bewegelijkheid komen meestal voor ter hoogte van de dragende gewrichten, die het zwaarst belast worden.

Kniegewricht

Niet alleen voetballers hebben geregeld last in de knieën, de knie wordt constant belast door verscheidene sporten. Ook overgewicht resulteert regelmatig in overbelasting. Het hoeft dan ook niet verbazen dat veel mensen wel eens kampen met knieklachten.

Voetgewricht

De enkels worden voornamelijk zwaar belast bij lopen en wandelen op oneffen terrein. Ook slecht schoeisel kan voor een stroef gevoel in de enkels en voeten zorgen.

Handgewricht

De pols verantwoordelijk voor een groot deel van de handbewegingen. Bij gevolg is de pols betrokken in het dragen van zware gewichten, maar ook kleinere repetitieve bewegingen zoals bij langdurig computerwerk kunnen de pols overbelasten.

Mensen met artrose hebben regelmatig last van pijnlijke en stijve vinger gewrichten.

Elleboog

De elleboog wordt vaak belast bij het werken met de handen, zoals bij strijken of koken, alsook bij tillen en heffen. Verder zijn de tenniselleboog en golfelleboog gekende voorbeelden van hoe sport het gewricht op verschillende manieren kan overbelasten.

Ruggengraat

De ruggengraat is essentieel voor onze mobiliteit. Zowel zwaar werk als te lang stil zitten en een verkeerde houding zijn slecht voor de rug. Rugklachten gaan vaak samen met last in de nek en schouders.

Waarom CURCU-FLAM® Forte

CURCU-FLAM® Forte is een voedingssupplement op basis van hoog gedoseerde kurkuma extract.

Kurkuma wordt al eeuwen gebuikt in de Aziatische keuken en geneeskunde, waar het toegediend wordt om de gezondheid van de gewrichten te bevorderen.

Curcumine is het gele pigment en actieve bestanddeel uit wortelstokken van de kurkuma plant (Curcuma longa L.) Het heeft een natuurlijke antioxidante  werking.

Hogere concentratie

Het bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract in CURCU-FLAM® Forte is equivalent aan 4800mg curcumine. Hierdoor volstaat 1 tablet per dag om effect te hebben.

Werkt sneller

De gepatenteerde technologie van CURCU-FLAM® Forte, zorgt voor een 1592 keer hogere opneembaarheid dan kurkumapoeder. Hierdoor voel je ook snel effect.

100% natuurlijk

CURCU-FLAM® Forte, maakt gebruik van het natuurlijke β-Cyclodextrine om de oplosbaarheid en de opneembaarheid van de gecomplexeerde curcumine te verhogen

Voor jong en oud

CURCU-FLAM® Forte is een voedingssupplement geschikt voor jong en oud en wordt zeer goed verdragen, ook bij langdurig gebruik.

Beschikbaar in uw apotheek en online apotheek