Symptomen

CURCU-FLAM® Forte

Hoe herken je de alarmsignalen van je lichaam?

Overbelaste spieren en gewrichten

Een actieve levensstijl is gezond, maar het kan ook belastend zijn voor de spieren en gewrichten. Bewegingen die veel kracht vragen kunnen na verloop van tijd het kraakbeen laten afslijten, wat voor stroeve gewrichten en pijn kan zorgen.

Last van langdurig rechtstaan

Bij langdurig rechtstaan verslecht niet alleen de lichaamshouding, ook worden de dragende gewrichten zoals de knieën, heupen en de ruggengraat belast.

Last van repetitieve taken

Onze levensstijl zit vol repetitieve taken: taken op het werk, in het huishouden en onze hobby’s bestaan vaak uit herhaalde bewegingen. Deze kunnen de gewrichten overbelasten, wat kan leiden tot slijtage en ontsteking.

Waarom CURCU-FLAM® Forte

CURCU-FLAM® Forte is een voedingssupplement op basis van hoog gedoseerde kurkuma extract.

Kurkuma wordt al eeuwen gebuikt in de Aziatische keuken en geneeskunde, waar het toegediend wordt om de gezondheid van de gewrichten te bevorderen.

Curcumine is het gele pigment en actieve bestanddeel uit wortelstokken van de kurkuma plant (Curcuma longa L.) Het heeft een natuurlijke antioxidante en ontstekingsremmende werking.

Hogere concentratie

Het bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract in CURCU-FLAM® Forte is equivalent aan 4800mg curcumine. Hierdoor volstaat 1 tablet per dag om effect te hebben.

Werkt sneller

De gepatenteerde technologie van CURCU-FLAM® Forte, zorgt voor een 1592 keer hogere opneembaarheid dan kurkumapoeder. Hierdoor voel je ook snel effect.

100% natuurlijk

CURCU-FLAM® Forte, maakt gebruik van het natuurlijke β-Cyclodextrine om de oplosbaarheid en de opneembaarheid van de gecomplexeerde curcumine te verhogen

Voor jong en oud

CURCU-FLAM® Forte is een voedingssupplement geschikt voor jong en oud en wordt zeer goed verdragen, ook bij langdurig gebruik.

Beschikbaar in uw apotheek en online apotheek